Over Ons

WELKOM OP ONZE SITE...

Jac.P. Oudijk heeft reeds meer dan 1 miljoen tuinplanten geproduceerd, die het woongenot van veel Europeanen hebben verrijkt en hebben bijgedragen aan een groenere wereld.

Het teeltplan bestaat uit meerjarige houtige tuinplanten die bestemd zijn voor het consumentenkanaal.

Het sortiment bestaat uit veredelde soorten, waarbij hoofdzakelijk de 3 sterren soorten uit het sortiment worden geselecteerd, rekening houdend met van nature gezonde en sterke cultivars. Want wat bij de producent, met verstand van planten, goed opgroeit, is bij de eindgebruiker ook een succes.

De tuinplanten zijn alle 2 of 3 jaar oud en in container gekweekt.
In de verkoopfase zijn de meeste soorten visueel aantrekkelijk bij aflevering, zoals te zien is aan de potgekweekte planten met fris blad, bloemknop of bloem en met een super etiket van eigen ontwerp.

Jac.P. Oudijk is onderscheidend in de markt met zijn Acer, Hamamelis, Rhododendron/Azalea, Syringa, Viburnum, Picea, Conica en ook Cedrus, Chamaecyparis obt. nana, Hydrangea peteolaris, en Wisteria (selectie van opa).
Het bedrijf is 3,5 ha groot en daarvan is 2 ha gerecirculeerd containerveld. Het voor de teelt benodigde gietwater wordt hergebruikt.
Het afleveren van de planten gaat meestal per eenheid op cc-karren, waarbij het sortiment ook kan worden gemixt.

Het transport wordt volgens afspraak verzorgd.

In het sierteeltcentrum Boskoop levert Oudijk zo veel mogelijk met collectief vervoer af.

De tuinplanten van Jac.P. Oudijk verdienen een goede toekomst. Als u hierbij wilt helpen, graag contact opnemen, zodat we u een actuele voorraadlijst en/of foto’s kunnen toezenden.